In Swedish only. Contact me at nicklas@ancient-sites.com for info in English.

Det finns få saker som ger mig en sådan tillfredställelse som att fånga ett motiv och att tillgängliggöra det för människor som kanske aldrig annars skulle fått uppleva det. Jag bjuder härmed in även er att bli del i denna resa, från fototillfälle till färdig fysisk eller digital bild.
Rent geografiskt utgår jag från Skövde men jag är tillgänglig för att hjälpa er oavsett var ni befinner er eller var ni behöver min insats.
Jag är tillgänglig för att ta bilder inom följande kategorier:

Porträtt 
Antingen på plats hos er eller på annan överenskommen plats. Då jag specialiserat mig på fotografering av det svenska kulturlandskapet så kan jag ge förslag på ett stort antal platser som kan passa för olika ändamål. Jag fotograferar alltid i naturligt ljus, aldrig i studio eller med studiobelysning; allt i syfte att behålla bildens trovärdighet, ljusets nyanser och min egen fotografiska "look".

Evenemang
Har ni en begivenhet som ni vill dokumentera? Er stora dag? Ett publikt evenemang? En vanlig dag i er verksamhet? Kanske kan jag hjälpa till? Precis som när det gäller porträttfoto så är jag flexibel gällande det mesta, men även här gäller naturligt ljus; vilket innebär att jag exempelvis inte använder blixt om inte omständigheterna kräver det.

Annat samarbete / projekt
Ge mig ett förslag! Inget projekt är för litet eller för stort. Förhoppningsvis kan jag bidra med den där lilla extra touchen.


PRISEXEMPEL
Personlig porträttfotografering
En porträttsession med fokus på kreativitet, variation och kvalitet. Jag kan erbjuda färdiga tema-lösningar eller så kommer vi tillsammans fram till något spännande. Inkluderat i priset är även ett omfattande efterarbete med retusch och färgbearbetning.
2 timmar fotografering
Inkluderar 5 färdigredigerade digitala bilder (professionella fysiska fotoutskrifter kan erbjudas mot en tilläggskostnad)
Pris: 3 500 kr (inkl. moms)
Extra bild 500 kr (inkl. moms)

Fotografering av verksamhet/grupp/evenemang
Låt mig besöka er för att dokumentera människor i grupp och i rörelse, på arbetsplats eller i sociala miljöer. I kommunikation med er skapas förutsättningarna för en unik och spännande berättelse. Efterarbete i form av retusch och färgbearbetning är självklart inkluderat.
2 timmar fotografering
Inkluderar 10 färdigredigerade digitala bilder (professionella fysiska fotoutskrifter kan erbjudas mot en tilläggskostnad)
Pris: 5 000 kr (inkl. moms)
Extra bild 500 kr (inkl. moms)
Självklart kan jag även vara hos er en längre tid och under andra omständigheter. Heldagar, halvdagar, helger etc. utgör sällan något problem; kontakta mig för offert.

Enstaka (digital) bild
Inkluderar efterredigering.
Startpris (1 bild) 1500 kr (inkl. moms)
Extra bild 500 kr (inkl. moms)
Professionella fysiska fotoutskrifter kan erbjudas mot en tilläggskostnad

Föreläsning
Om fotografi, mina bilder, historia, mytologi eller folktro. Kontakta mig för offert eller annan info.


Notera att kostnad för transport tillkommer till de flesta alternativen ovan.
Maila mig på nicklas@ancient-sites.com för offert som passar just er.


Back to Top